linneamagdalena.blogg.se

Foto, inredning och vardag.

Att sakna någon...

Kategori: Allmänt

Att sakna någon så otroligt mycket som jag dig gör så fruktansvärt ont! Känns helt seriöst som hela jag ska gå sönder vissa gånger...
    Allt jag önskade vore att du skulle vara här! Det har gått över ett och ett halvt år sen den dagen då jag träffade dig för sista gången. ETT OCH ETT HALVT ÅR! Fy fan säger jag bara... Kommer ihåg hela den dagen och den spelas upp i mitt huvud om och om igen! Detta är det värsta som hänt mig någonsin!
    En annan dag som också spelas upp huvudet om och om igen är när din mamma ringde till mig och berättade att du var sjuk. Jag kommer ihåg hur jag satt på mitt rum när hon ringde släppte allt jag höll på med och sa bara "nej" och blev helt borta typ visste inte alls vad jag skulle säga eller göra.
    När jag lagt på kom tårarna... Gick in i vardagsrummet där mamma o pappa satt och kollade på tv:n och brast ut i ännu mer gråt och satte mig på golvet. Pappa kom fram till mig och höll om mig... De sa att de var duktiga på sånt nu förtiden att det ofta gick bra.. (Vilket vi alla hoppades på och kämpade för, men så som det inte blev).
    Att inte ha sin absolut bästa vän och andra halva här, hur fruktansvärt ont det gör, det är det ingen som kan förstå mer än den som själv varit med om det.
    Att inte ha den personen som man alltid kunde vara dig själv med, som man kunde göra allt ihop med, den man kunde både skratta och gråta framför utan att någon dömde en, den man kunde berätta precis allt för och den man VILLE berätta allt för, den man kunde lita på, den som alltid fick en på bra humör, fick en att skratta... Ja inte ha den personen man delade allt med, det gör så JÄVLA JÄVLA ont!
     De säger att tiden läker alla sår? Nej, men de lindras men "ärren" kommer alltid alltid att finnas kvar.
    Saknaden finns där varenda dag. 
Sitter här och gråter nu och har världens klump i halsen, ångest och ont i magen för att jag saknar dig så mycket! 

Allt detta är bara så SJUKT! Jag kan inte förstå hur jag ska klara av att leva resten av mitt liv utan dig! Allt vi skulle gjort ihop och allt som vi aldrig kommer att få uppleva tillsammans... Allt det får jag uppleva själv nu utan dig! 

Ett väldigt rörigt inlägg och vet knappt själv vad jag skrivit men kände bara att jag behövde få lite tankar ur mig!






Snälla Felicia! Kom tillbaka! </3

/Din bästa vän Magda! <3